Strašna nesreća na Zelenom vencu: Žena (32) pešak, teško povređena!

Ona je rekla da je Hitna pomoć u 6.15 primila poziv da je u Ulici Braće Krsmanović automobil udario u zgradu i da su dve osobe povređene, ali da nikoga nije bilo na licu mesta kada je ekipa te službe došla

Žena (32), pešak, teško je povređena nešto posle 6.00 časova na Brankovom mostu kod izlaza sa Zelenog venca u Beogradu, rečeno je u Hitnoj pomoći. Portparolka te službe Nada Macura rekla je agenciji Beta da je žena zadobila povrede glave.

Užas u Beogradu: Upucan muškarac pronađen ispred KBC "Zvezdara", niko ne zna kako je povređen!

Užas u Beogradu: Dečaka (7) na pešačkom prelazu zgazila kola, sa povredama glave prevezen u Urgentni centar

Ona je rekla da je Hitna pomoć u 6.15 primila poziv da je u Ulici Braće Krsmanović automobil udario u zgradu i da su dve osobe povređene, ali da nikoga nije bilo na licu mesta kada je ekipa te službe došla.

U udesu sinoć oko 22.30 na Autokomandi muškarac (32) zadobio je povredu glave, a žena (43) povredu grudnog koša, zbog čega su prevezeni u Urgentni centar.

Dva muškarca povređena su u saobraćajnim nesećama nešto pre 20.00 časova u Ulici Pilota Mihajla Petrovića i oko 19.30 na kružnom toku u Omladinskih brigada na Novom Beogradu.

Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je 73 puta, od čega je 18 intervencija bilo na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili srčani bolesnici, astmatičari i hipertoničari.

(Telegraf.rs / Beta)