Beograd dobija akva-park, ali jedna činjenica je iznenađujuća

Akva-park će se nalaziti na adresi Dr Ivana Ribara 191, lokaciji udaljenoj nekih 400 metara od tramvajske okretnice u Bloku 45 u pravcu Ostružnice

U Beogradu će za nekoliko nedelja u Bloku 45 nići montažni akva-park.

FOTO-UBOD: Vračarci su uvek znali da se zabavljaju, a ova fotografija stara 85 godina je pravi dokaz za to!

Akva-park će se nalaziti na adresi Dr Ivana Ribara 191, lokaciji udaljenoj nekih 400 metara od tramvajske okretnice u Bloku 45 u pravcu Ostružnice. Prema najavama vlasnika, već 15. juna bi trebalo da bude otvoren “Akva fan Beograd”.

- Koncept koji smo zamislili potpuno je nesvakidašnji, nije u pitanju klasičan akva-park. Želeli smo da ljudima pružimo oazu u hladovini i zelenilu nadomak civilizacije - rekao je vlasnik Miljan Vuksanović, prenosi Blic.

Naime, ovaj akva-park zbog urbanističke dozvole neće imati ukopane bazene ili izbetonirane staze, već će sve penjalice, tobogani na naduvavanje, objekti, tende, čak i sami bazeni biti montažnog tipa.

Vodeni park je predviđen za 2.000 odraslih i dece. Biće postavljeni punktovi sa sladoledima, brzom hranom, pićem, a sve će se plaćati prilikom izlaska pomoću narukvice koju svaki posetilac dobije na ulazu.

- Imaćemo tobogan visok 12 metara, a ideja nam je da sve podseća na “Igre bez granica” - dodao je Miljan.

(Telegraf.rs)