OSMI BEOGRADSKI NOĆNI MARKET: Još samo jedan dan do velike zabave na pijaci Kalenić

I ovog puta "Beogradski Noćni Market" misli i na najmlađe sugrađane, pored prodaje dečijih igračaka, garderobe i slatkiša, biće organizovan dečiji kutak gde će se održati čak tri radionice

Svi koji vole neponovljivu atmosferu, kupovinu, druženje, dobru muziku, kulinarske specijalitete pozvani su da dođu na "Beogradski Noćni Market" pod sloganom "Letnje šeme" u petak, 14. jula 2017. godine u 21 h na pijaci "Kalenić".

Prisutnima će se obratiti: Ivan Sočo, direktor JKP "Gradske pijace" i Mihajlo Stevanović, predstavnik Rakia Bara.

U organizaciji JKP "Gradske pijace" i "Redesign" d.o.o., na pijaci "Kalenić" od 18 do 24 časa, posetioci marketa moći će da obiđu preko 180 izlagača i odaberu nešto iz bogate ponude "šampiona pijaca", restorana, barova, mladih dizajnera i umetnika, specijalno i na originalan način upakovanih za ovu priliku.

I ovog puta "Beogradski Noćni Market" misli i na najmlađe sugrađane, pored prodaje dečijih igračaka, garderobe i slatkiša, biće organizovan dečiji kutak gde će se održati čak tri radionice.

Najmlađi posetioci uživaće u unikatnim kućicama od drveta, slikaće neobičnim tehnikama i praviće ukrase od papira. Na sve popularnijoj manifestaciji, koju je do sada posetio veliki broj sugrađana i turista, atmosferu pod otvorenim nebom svojim nastupom i pozitivnom energijom upotpuniće grupa "Đura i mornari" kao i muzika poznatih di-džejeva. Omiljenoj pijačnoj manifestaciji podršku pružaju Grad Beograd i Turistička organizacija Beograd.

Ulaz je slobodan!

(Telegraf.rs/ PR)