Vuk Bojović je ikona Beograda, a ovo je njegova PRESLATKA ĆERKA MAŠA (26) (FOTO) (VIDEO)

Ćerka preminulog direktora Beo-zoo vrta od oca je nasledila veliku ljubav prema životinjama. Iako je poslednjih nekoliko godina u njenoj porodici bilo dosta tragedija, harizmatična novinarka i PR uspeva da se izbori sa tim i uvek je nasmejana

Maša Radović (26), kćerka preminulog Vuka Bojovića, koji je bio direktor Beo-zoo vrta 28 godina, očigledno je od oca nasledila veliku ljubav prema životinjama. Maša je, inače, novinarka i PR, ali je i pozorište njena velika ljubav.

Beogradski zoo-vrt slavi 81. rođendan: Otkrivena bista Vuku Bojoviću (FOTO)

Atraktivna crnka na Instagramu redovno postavlja svoje fotografije, na kojima se vidi u kakvu je lepoticu izrasla naslednica Vuka Bojovića.

Jasno je, takođe, koliko je privržena životinjama i da ih se uopšte ne plaši.

Čak ni kad je okružuju zmije.

Snimak Mašinog plivanja sa delfinima raznežio je sve njene pratioce, naročito kada je napisala da joj je to bilo 10 najlepših minuta života.

Mlada Beograđanka i dalje odlazi na mesto gde je provela celo detinjstvo i mladost, mesto na kom je njen otac ostavio veliki trag. Tako je u Beo-zoo vrtu morala da se slika i sa mladuncem belog lava koji je dobio ime upravo po Vuku Bojoviću.

Iako je u poslednjih nekoliko godina u porodici Bojović bilo mnogo tragedija, u kojima je Maša ostala bez oca i jednog brata Nikole (dok je drugi, Luka, u zatvoru), ona je uvek nasmejana i u svakom trenutku pleni svojom lepotom.

Pogledajte još fotografija harizmatične Maše.

(Telegraf.rs)