TEŠKA NESREĆA U KUMODRAŠKOJ: Isprevrtao se automobilom

Jedna osoba teško je povređena u nesreći koja se noćas dogodila u Kumodraškoj ulici u Beogradu

U Beogradu se noćas dogodilo pet saobraćajnih nezgoda u kojima je jedna osoba zadobila teške povrede, rekla je danas Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Jezive fotografije sa Zrenjaninca: Vatrogasci vade tela preživelih (FOTO)

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 02.49 u Kumodraškoj ulici kod broja 208, teške povrede zadobio je muškarac starosti oko 24 godine pri prevrtanju automobila. On je prevezen na VMA koja je bila dežurna.

Prema njenim rečima, u 20:24 sati u ulici Neznanog junaka dogodila se saobraćajna nezgoda, ali je poziv Hitnoj pomoći otkazan.

U 20.51 u ulici Vojislava Ilića kod arhitektonske škole došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj je povređena devojka od 23 godine koja je zbrinuta na licu mesta.

Na uglu Save Mrkalja i Mihaljoša Lohova lakše je povređen mladić starosti oko 20 godina koji je prevezen u KBC Zvezdara.

U ulici Vodovodskoj kod broja 37 došlo je do saobraćajne nezgode u 20.09, ali je poziv otkazan jer je pacijent prevezen privatnim vozilom.

Hitna pomoć je noćas imala 104 intervencije od kojih 23 na javnom mestu, a za pomoć su se od hroničnih bolesnika najviše javljali srčani i osobe sa hipertenzijom kao i astmatičcari koji se najviše javralju pred promenu vremena, istakla je Macura.

Kako je dodala, juče je zabeleženo 136 intervencija Hitne pomoći od kojih 48 na javnom mestu uključujući 6 saobraćajnih nezgoda, i jedan požar.

Macura je navela da su juče u 18.03 u ulici Jurija Gagarina 55 na Novom Beogradu dve lekarske ekipe intervenisale usled požara, nakon čega je konstatovana smrt jedne ženske osobe, a tri osobe su prevezene na VMA usled udisanja dima.

(Telegraf.rs/Tanjug)