Beograđani zbog seksa završili u lokvi krvi: Lekari pokušavali da izvuku feder iz guze gospođe rano ujutru!

Bizaran seks-incident

Kada je u novembru u 6 ujutru stigao poziv medicinskim radnicima u Beogradu da hitno izađu na teren, jer je vremešna gospođa povređena u sopstvenom krevetu, činilo se da sve deluje kao laž! Međutim, na licu mesta su se lekari, kako su ispričali uza Telegraf.rs, potpuno razuverili, budući da je u pitanju bila povreda zbog seksa.

Imam celu jabuku u anusu: Beograđanin došao u Urgentni s najbizarnijom povredom i smešnim objašnjenjem otkud voćka u guzi

- Poziv u 6 ujutru, ekipa dolazi na teren, a starija i vidno punačka gospođa leži gola na krevetu, ne može da se pomeri!

- Kaže nam "ja ovako ležim već sat vremena". Ona ne može da se pomeri jer joj se feder zabio u guzu - priča neobičnu intervenciju zdravstveni gradnik G. P.

Kako kaže, ceo dušek na kojem je ležala bio je izdrpan, a muž je nemoćan sedeo pored. Medicinski radnici su odmah posumnjali da je po zlu pošao jutarnji seks, tradicionalni zornjak!

Žena je zapomagala sve vreme dok joj je feder bio u zadnjici.

Nespretan, ali ipak odlučan da pomogne supruzi u neprijatnoj situaciji, suprug je prokomentarisao:

- Ja sam rasekao ceo dušek, morao sam da isečem da vidim kakva mu je konstrukcija - pravdao se on zašto je probao da spase ženu,  da odozdo izvuče feder.

Lekari su im odmah pomogli, nesrećnoj ženi su sanirali ranu i dezinfikovali je.

Inače, ovaj slučaj se desio 2016. godine, ali se i dan-danas prepričava među zdravstvenim radnicima, i to ne samo onim koji su prisustvovali bizarnoj sceni.

Kako zdravstveni radnici tvrde, to nikad neće zaboraviti jer im je to bio rani, krvavi seks-poziv!

BOLESNO: Beograđanka došla u Urgentni izujedanih butina i priznala da je mazala paštetu po vagini, a onda joj je prišao pas!

Da li ste vi čuli za neku seksualnu nezgodu u vašem mestu? Ostavite svoje odgovore u komentarima

(Telegraf.rs)