Proglašene izborne liste Ne davimo Beograd i Ruske stranke

GIK je jednoglasno doneo i rešenja o ispunjenju uslova za određivanje predstavnika te dve izborne liste u prošireni sastav organa za sprovođenje izbora

Gradska izborna komisija jednoglasno je proglasila izbornu listu "Inicijativa Ne davimo Beograd-Žuta patka-Čiji grad, naš grad-Ksenija Radovanović" koja će na beogradskim izborima 4. marta nastupiti pod rednim brojem 12, kao i listu "Ruska stranka-Mile Milošević" pod rednim brojem 13.

Gradska izborna komisija utvrdila biračka mesta u Beogradu

GIK je jednoglasno doneo i rešenja o ispunjenju uslova za određivanje predstavnika te dve izborne liste u prošireni sastav organa za sprovođenje izbora.

U saopštenju se dodaje da je Komisija odbila prigovor birača Sava Pilipovića iz Zemuna.

GIK je ranije proglasio izborne liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!", "Dr Vojislav Šešelj - Srpska radikalna stranka", "Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije, Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija", "Da oslobodimo Beograd - Demokrаtskа strаnkа, Socijаldemokrаtskа strаnkа, Novа strаnkа i Zelenа ekološkа pаrtijа - Zeleni". Na izborima će učestvovati i liste "Dragan đilas - Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju!", "Aleksandar Šapić - Gradonačelnik" i "Marko Bastać - Šta radite bre", lista "Dosta je bilo i Dveri - Da ovi odu, a da se oni ne vrate", zatim liste "Dr Miloš Jovanović - Demokratska stranka Srbije (DSS)", "Zelena stranka Srbije" i "Beograd ima snage - Zavetnici".

Izbori u Beogradu zakazani su za 4. mart.

(Telegraf.rs/Beta)