Građanima Savskog venca uručeni vaučeri za besplatne rekreativne programe na Starom Dif-u i Tašu (FOTO)

Događaju su prisustvovali direktor SRC "Tašmajdan" Milan Novović i direktor GCFK "Stari Dif" Nebojša Stojanović

Podela vaučera za besplatno plivanje i fitnes program za građane Savskog venca priređena je danas u Svečanoj sali opštine Savski venac.

Vaučere za 250 seniora koji uključuju besplatno plivanje u Sportsko-rekrativnom centru Tašmajdan, kao i za 80 dama, od 20 do 60 godina, kojima je omogućen besplatan fitnes u Gradskom centru za fizičku kulturu (Stari Dif), uručila je predsednica Opštine Savski venac Irena Vujović.

Ona je naglasila da Opština Savski venac vodi odgovornu socijalnu politiku dodajući da se svake godine povećava broj besplatnih programa koje Opština organizuje za svoje građane.

- Ovo je druga godina za redom da organizujemo ova dva besplatna programa u cilju podizanja svesti naših sugrađana o značaju fizičke aktivnosti. Nastavićemo i ubuduće sa sličnim akcijama - poručila je Vujović.

Događaju su prisustvovali direktor SRC "Tašmajdan" Milan Novović i direktor GCFK "Stari Dif" Nebojša Stojanović. Milan Novović je rekao da mu je drago što je opština Savski venac prepoznala potrebu da se oduži najstarijim sugrađanima i priključila se ovom programu.

Direktor Gradskog centra za fizičku kulturu "Stari DIF" Nebojša Stojanović podvukao je značaj vežbanja i podsetio da se na DIF-u sprovode različiti besplatni programi, kao i da korisnici senior kartica imaju 20 odsto popusta na programe tog centra.

Seniori sa Savskog venca imaće mogućnost da uz dobijeni vaučer u narednih 4 meseca jedom nedeljno besplatno plivaju na Tašu, dok će dame moći da treniraju dva puta nedeljno u narednih 3 meseca u salama Gradskog centra za fizičku kulturu u Deligradskoj.

(Telegraf.rs/ PR)