Sa dolaskom lepog vremena nastavljeni radovi na uređenju pijace Vidikovac

U prethodnom periodu ova beogradska pijaca dobila je potpuno novi izgled imajući u vidu da su sve dotrajale, zarđale i neuslovne tezge zamenjene novim, stare rahladne vitrine zamenjene su funkcionalnim i savremenim sistemom za hlađenje

Sa dolaskom lepog vremena, stekli su se uslovi za nastavak radova na uređenju pijace "Vidikovac" koji podrazumevaju postavljanje proreda između tezgi u cilju zaštite prodavaca, robe i kupaca od atmosferskih prilika.

U prethodnom periodu ova beogradska pijaca dobila je potpuno novi izgled imajući u vidu da su sve dotrajale, zarđale i neuslovne tezge zamenjene novim, stare rahladne vitrine zamenjene su funkcionalnim i savremenim sistemom za hlađenje. Na pijačnom platou postavljeni su moderni boksevi za prodaju robe široke potrošnje, a asfaltiran je i jedan deo pijačnog platoa.

Da su zakupci i kupci prepoznali kvalitet ove pijace, govori podatak da pijaca "Vidikovac" iz meseca u mesec na javnim licitacijama prilači sve veći broj lica koja su zainteresovana za zakup pijačne opreme, te je na jučerašnjoj javnoj licitaciji rahladna vitrina br.53 izlicitirana na 650,000.00 dinara.

(Telegraf.rs/ PR)