Neverovatna fotka iz beogradskog autobusa: Ovaj dečko je sigurno jedan od onih koji viču "može malo napred". Na kraju je pobedio! (FOTO)

Ovaj momak "šije" sve uporne do sada

Dok se vraćao kući, naš kolega, fotoreporter Marko Jovanović, uslikao je nesvakidašnji prizor u autobusu broj 89, na stanici kod "Buvljaka". Svi znamo da je u gradskom prevozu gužva, pogotovo u periodu tokom letnjeg raspusta, a znamo i da ima onih koji moraju pošto-poto da uđu.

Razigrani saobraćajac! Na raskrsnicama koje on kontroliše nikad nije dosadno (VIDEO)

Ima onih koji, vraćajući nas u devedesete, moraju da viknu, "ajmo malo napred, sredina je prazna" i onih koji će ući makar ih vrata prepolovila na pola. Ali, ovaj momak "šije" sve uporne do sada. Bukvalno je dao novo značenje izrazu "popeti se nekome na glavu".

Na čemu je stajao, osim na glavama drugih putnika, nismo sigurni, verovatno na rukohvatu na vratima. O tome koliko je ovo opasno, valjda ne treba ni da pišemo. Ili možda ipak treba. Da su vrata uspela da se zatvore, jedva nekako, vidimo na fotografijama, a kako su se otvorila na sledećoj stanici i da li je nekome prisela ova vožnja, pitanje je.

VIDEO: Slonica udarila autobus pun putnika štiteći svoje mladunče

 

(Telegraf.rs)