Niko nije siguran koji je novi red vožnje BG voza: Ovo je tačna satnica svih polazaka na linijama Ovča-Batajnica i Resnik-Ovča

Red vožnje ne samo da nije istaknut na mnogim stajalištima, već se stari red vožnje može naći i na većini sajtova i aplikacija

Zbog radova na rekonstrukciji pruge Beograd centar - Stara Pazova došlo je do velikog smanjenja broja polazaka BG voza. Na stanicama su već danima gužve, jer putnici i dalje ne znaju red vožnje.

Nenormalne gužve na stanicama BG voza, nema ni reda vožnje: Počeli radovi na šinama, ljudi kasne na posao (FOTO)

Red vožnje ne samo da nije istaknut na mnogim stajalištima, već se stari red vožnje može naći i na većini sajtova i aplikacija. Neupućeni već danima kasne na posao, a zaposleni koji najviše i koriste ovaj vid prevoza, žale se da bi bar jutarnji i popodnevni termini mogli da budu pojačani.

U Seketarijatu za javni prevoz za Telegraf su ranije rekli da će linija 1: Batajnica - Ovča, saobraćati na sat vremena, a umesto linije Resnik - Beograd centar uvodi se linija Resnik - Ovča.

Linija 1: Batajnica - Ovča saobraća na svakih sat vremena, a umesto linije Resnik - Beograd centar uvodi se linija Resnik - Ovča.

(Telegraf.rs)