Posle Tokia, Moskve... i Beograd!

Žurka povodom lansiranja IQOS 3 i IQOS 3 Multi uređaja i našu prestonicu uvrstila je među svetske metropole u kojima je predstavljena nova serija ovog uređaja

Da Beograd drži korak sa najvećim svetskim metropolama pokazalo se sinoć na žurci povodom lansiranja IQOS 3 i IQOS 3 Multi uređaja.

Nova serija uređaja koji su se sa nestrpljenjem isčekivali okupila je sinoć najpopularnija lica domaće glumačke scene koja su mogla da potvrde da je isčekivanje opravdano.

Foto: Neša Dimić

Da je IQOS 3 i IQOS 3 Multi “IT aksesoar” za dame i “must” gedžet za muškarce uverili su se glumački par Tamara Dragičević i Petar Benčina, Nenad Okanović, Anđela Jovanović, Jelena Gavrilović, Zoran Pajić, Marina Ćosić i brojni drugi.

Foto: Neša Dimić

Dok su ulicom Kralja Petra odzvanjali ritmovi fanka, kao pravi trendseteri poznate face birale su između nove verzije belog, plavog, sivog i zlatnog aparata koji predstavljaju svojevrsnu sinergiju superiornog dizajna i naprednih performansi. Ipak i pored brojnih zvezda domaće scene, moramo priznati da je sinoć zvezda večeri ipak bio IQOS 3 koji ih je sve okupio na jednom mestu, a da to nije filmski seting već žurka dostojna najvećih svetskih metropola.

Foto: Neša Dimić
Foto: Neša Dimić
Foto: Neša Dimić
Foto: Neša Dimić
Foto: Neša Dimić

(Telegraf.rs)