Najgori putnici u prevozu kraj kojih niko normalan ne bi seo: Brukaju nas i nerviraju svaki dan

Neki se razgolite, a drugi za sobom ostavljaju svinjac

Vrućina, gužva i neprijatni mirisi nisu najgora stvar koju moramo da trpimo u gradskom prevozu - mnogo gori su pojedinci koji se ponašaju kao da posle njih više niko neće ući u taj isti autobus, za sobom ostavljaju smeće, štroku, ponašaju se nedolično i neumesno...

SEDIŠTE KAO KAUČ

Foto: Privatna arhiva

Neki bi u prevozu baš da se opuste, treba odmoriti noge, a onda ih podignu na suprotno sedište.

I tako svojim prljavim patikama isprljaju tapacirung, pa posle toga neko na isto to mesto mora da sedne.

Foto: Privatna arhiva

Tako se jedan momak razbaškario u autobusu, ali nije mu bilo dovoljno što je digao noge, već je tražio što udobniju poziciju, a za uspomenu je i fotografisao svoju bahatost.

HRANA I PIĆE

Foto: Privatna arhiva

Ako ih i toletrišemo kada piju sok, ližu sladoled, pa čak i jedu pljeskavicu dok im iz hlepčića ispada salata, svinjac koji namerno ostave za sobom je nešto što ne može da se oprosti.

ŽVRLJOTINE

Foto: Privatna arhiva

Ljubavne poruke još bi i mogle da se oproste, navijački slogani su za svaki prekor, ali uvredljive prepiske, pa čak i neke jezivije stvari poput ovih kukastih krstova nedopustivi su u gradskom prevozu.

SVIMA NAM JE VRUĆE...

Hlađenje u prevozu bez klime je malo otežano. Srećom, tu su lepeze. Ali... osoba koja hladi svoje međunožje je za izbegavanje u širokom luku.

Ali jedna devojka u zagrebačkom tramvaju definitivno je pobedila kada je u pitanju razgolićenost, pa se provozala baš kao da je krenula na plažu.

I nije jedina. Manje prijatan prizor je ovaj oznojan muškarac, koji je čak spremio i peškir.

(M.B.)