"Što si muvala mog dečka?" Stigao nam je novi strašni snimak nasilja, da li je ovo ista devojčica?

"Jedan, dva, tri, četiri", broji jedna od devojčica i svojoj vršnjakinji udara šamar

Redakcija portala Telegraf.rs došla je u posed još jednog snimka na kome se vidi kako jedna devojčica drugoj udara šamar, prethodno je optužujući da joj je "muvala dečka". Nije još potvrđeno, ali čini se da je i na ovom snimku ista devojčica koja je zlostavljana na školskom dvorištu u Barajevu.

Kako se na najnovijem snimku vidi, devojčica u beloj majici sučeljava se sa devojčicom u žutoj majici, koja podseća na žrtvu, dok joj druge vršnjakinje diraju kosu i okružuju je. Video, sudeći po zvuku, snimaju dečaci.

- Misliš li da bi on pao na taj nivo da bude s tobom? Što si ga onda muvala? Misliš da si imala neke šanse kod mog dečka? Odgovori mi - pita devojčica u beloj majici.

Za to vreme druga deca devojčici u žutoj majici nastavljaju da diraju kosu.

- Au, nemoj, ispada perut, buraz - kaže devojčica u belom i počinje da broji:

- Jedan, dva, tri, četiri - završava ona i udara devojčici šamar.

Odbrojava i devojciči udara šamar Foto: Telegraf

- Pet. Sad, hoćeš da...

I tu se snimak naglo prekida, te nije jasno da li je zlostavljanje devojčice tu stalo ili su se šamari nastavili.

Zlostavljana devojčica liči na onu koju su vršnjakinje pretukle u dvorištu u Barajevu, ali da li je u pitanju ista osoba, nije potvrđeno.

Podsetimo, nakon snimka koji je nastao u Barajevu, po nalogu tužilaštva za maloletnike, policija je podnela krivičnu prijavu za nasilničko ponašanje protiv dve nasilne devojčice, koje će biti saslušane pred sudijom. Direktor Srednje škole "Barajevo", koju pohađaju žrtva i jedna od nasilnica, smenjen je danas po nalogu Ministarstva prosvete.

(D.D.S.)