"Pas mi pojeo auto usred Beograda, ništa od njega nije ostalo. Izgrizao ga kao da je od plastike"

Kome god je Ivana ispričala šta se desilo, niko joj nije poverovao

Foto: Privatna arhiva

Kragujevčanki Ivani Aksentijević noćas se desila ne samo neprijatna, već vrlo bizarna situacija u glavnom gradu. Pred hostelom u Ulici vojvode Stepe na Voždovcu njen citroen C3 izgrižen je do neupotrebljivosti. Veruje da je reč o nedelu psa, što sugerišu i fotografije automobila - izgrebanog i zuba utisnutih u karoseriju. Kaže da je pronašla i dlake, koje su potvrdile njene sumnje, kao i razgovor sa vlasnikom hostela u kojem je prenoćila sa sinom.

- U pitanju je čopor! Rekao nam je da su građani 20 puta prijavljivali te pse i da niko nije reagovao - navodi Ivana za Telegraf.rs

Šteta je daleko veća od narušene estetike. Navodi da automobil nije u voznom stanju, jer su dve gume probušene, kao i da je branik otpao.

Foto: Privatna arhiva

Obratila se, kako kaže, policiji, u kojoj joj je rečeno da slučaj nije u njihovoj nadležnosti, jer napadač nije fizičko lice protiv kojeg bi mogli da pokrenu postupak. Dalje se obratila komunalnoj policiji, što takođe, prenosi ona, nije ni u njihovoj nadležnosti. Ipak, ostavili su nadi malo prostora.

- Treba ponovo da idem kod šefa smene u Makenzijevoj, pa ako on proceni da treba, poslaće nekog na lice mesta da izvrši uviđaj - objašnjava Ivana Aksentijević - Ako neće da sačine zapisnik, hoću da mi to napišu. Hoću da tužim Grad, Opštinu, koga treba.

Dotad čeka. Kako nam je rekla, juče je došla u Beograd u potrazi za stanom sinu koji ovde radi. Nisu imali sreće, pa su odlučili da prenoće. On joj je jutros i saopštio loše vesti, jer je prvi video šta se desilo sa autom.

- Kome god da ispričam, niko ne veruje. Kažu: 'Ovo smo gledali na Jutjubu, pa sad čuli od tebe!' Izgrizao ga je kao da je kao da je od plastike - šokirana prepričava šta ju je snašlo i osećaj nemoći da problem reši.

Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Video: Zatvorenici rešili problem pasa lutalica

(B. P.)