"Skroz dobra pekara" oglasila se 3 dana nakon što je njihov kamion udario ženu na pešačkoj stazi

Oni će sačekati izveštaj policije da vide čija je krivica

Foto: Telegraf.rs

"Skroz dobra pekara" odgovorila je na pitanja Telegrafa tri dana nakon što se dogodila nezgoda u kojoj je njihov kamion udario ženu nasred pešačke staze. Podsetimo, nezgoda se dogodila na Bulevaru maršala Tolbuhina kada je kamion, koji se kretao unazad, udario ženu koja se u tom trenutku našla na pešačkoj stazi. Ona je zadobila je prelom potkolenice i prevezena je u KBC "Zemun".

Foto: Telegraf.rs

U "Skroz dobroj pekari" tog dana nisu odgovarali na pozive, a ni na mejl Telegrafa.rs. Kada su nam tri dana kasnije odgovorili, saopštili su da su obavešteni o nesreći i da će sačekati izveštaj policije.

- Obavešten sam da se dogodila nezgoda u kojoj je učestvovalo naše vozilo a povređena ženska osoba i nadamo se brzom oporavku iste. Kao što znate, istragu u ovakvim slučajevima vrši saobraćajna policija i očekujemo izveštaj kako je do nezgode došlo i da li postoji krivica vozača. Takođe je naša obaveza da ako postoji krivica vozača pokrenemo disciplinski postupak protiv njega i o tome će odluciti nadležni sektor i rukovodioci - napisali su u odgovoru.

Ono sto im je, kako su dodali na kraju, trenutno najbitnije jeste da se povređena osoba što pre oporavi.

Video: Video stravične nesreće iz Zemuna u kojoj je poginuo Ernad Bakan

 

(M. L.)