I Čukarica dobila vlast: Srđan Kolarić novi predsednik opštine

Izabrani su i članovi opštinskog veća

Foto: ATA images

Srđan Kolarić, sa liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu" izabran je na današnjoj sednici skupštine opštine Čukarica za predsednika te gradske opštine.

On je naveo da je zahvaljujući predanom radu opštinskog rukovodstva, ali i dobrom saradnjom sa gradskom i republičkom vlašću, urađeno mnogo i da je u velikom broju stvari Čukaričanima poboljšan kvalitet života.

- Novo rukovodstvo opštine neće zatvoriti vrata ni pred kim ko novim idejama želi da doprinese prosperitetu naše Čukarice. Vodeći se time da su nam potrebe građana uvek na prvom mestu, trudićemo se da poštujemo njihove sugestije i inicijative, kako bismo zajedno učinili Čukaricu opštinom budućnosti - istakao je Kolarić, saopšteno je iz te opštine.

Za zamenika predsednika opštine Čukarica izabran je Branislav Čelić, takođe sa liste "Aleksandar Vučić - Za našu decu".

Na sednici Skupštine opštine, na predlog predsednika opštine, izabrani su i članovi opštinskog veća.

Za zamenika predsednika skupštine GO Čukarica izabran je Milan Stojić sa liste "Ivica Dačić - Socijalistička partija Srbije (SPS), Jedinstvena Srbija (JS) - Dragan Marković Palma", dok je za zamenika sekretara Skupštine GO Čukarica izabrana Jasmina Milošević sa liste "Aleksandar Šapić - Pobeda za Čukaricu".

(Telegraf.rs / Tanjug)