Nova zabrana skretanja ka Pančevačkom mostu: Evo gde se sve radi u Beogradu

Preporuka vozačima je da usled uspostavljenog novog režima saobraćaja, koriste kružni tok Bogoslovija za uključenje na Pančevački most ili uključenje preko petlje iz Bulevara despota Stefana

Foto: Sekretarijat za saobraćaj grada Beograda

Svi koji iz Ulice Dragoslava Srejovića pokušaju da se uključe levo ka Pančevačkom mostu, od juče nailaze na znak za zabranu - i to je novi trajni režim saobraćaja u ovoj zoni. Za put ka mostu iz ovog smera vozači će morati da nastave pravo, potom prođu kroz kružni tok pored Bogoslovije i vrate se na put ka mostu.

Time se izbegava nezgodno levo skretanje, pa će se ubrzati protok na raskrsnici.

- Novim režimom saobraćaja biće zabranjeno levo skretanje na Pančevački most, na prilazu raskrsnici iz ulice Dragoslava Srejovića. Iz ovog razloga doći će i do korekcije rada svetlosne signalizacije na pomenutoj raskrsnici i preraspodele zelenog vremena u korist saobraćajnih tokova koji dolaze sa Pančevačkog mosta. Na ovaj način očekuje se poboljšanje protočnosti saobraćaja i smanjenje saobraćajnih gužvi za vozila koja dolaze sa Pančevačkog mosta - saopštavaju iz Sekretarijata za saobraćaj.

Ovo su alternative:

- Preporuka vozačima je da usled uspostavljenog novog režima saobraćaja, koriste kružni tok Bogoslovija za uključenje na Pančevački most ili uključenje preko petlje iz Bulevara despota Stefana - navode u Sekretarijatu.

Gde se radi u Beogradu

(Telegraf.rs)