Na području Zvezdare počela akcija uklanjanja grafita

Sugrađani su dostavili predloge gde bi trebalo da budu uklonjeni crteži na zidovima, a površina koja će biti pokrivena je oko 2.000 metara kvadratnih, rekao je za Telegraf.rs direktor JKP Gradska čistoća, Marko Popadić

Akcija uklanjanja grafita na području Gradske opštine Zvezdara počela je danas u jednoj od najlepših ulica, Bulevaru kralja Aleksandra. Početku akcije prisustvovali su Marko Popadić, direktor JKP Gradska čistoća i predsednik Opštine Zvezdara, Vladan Jeremić.

- Ono što je najvažnije je da se steknu vremenski uslovi kako bi naši radnici mogli da nastave sa ovom akcijom. Gradska čistoća je u maju ove godine krenula sa akcijom čišćenja grafita. Do sada smo taj posao radili u šest gradskih opština, od danas smo ovde na teritoriji Gradske opštine Zvezdara u saradnji sa Opštinom i predsednikom Opštine. Bićemo tu dok ne završimo ovaj posao uklanjanja, čišćenja i zaštite na oko 2.000 kvadratnih metara - rekao je Popadić za Telegraf.rs.

On je apelovao i na sve sugrađane da ne ruže grad i da grafite crtaju na predviđenim mestima za to.

Vladan Jerremić kazao je da je ova akcija potvrda odlične saradnje između JKP Gradska čistoća i Opštine Zvezdara.

-  Ovo je sjajna prilika da, ne samo što ćemo ukloniti grafite, već i da se na pravi način ophodimo prema našem gradu. Drago mi je i što je ova akcija u sklopu obeležavanja Dana opštine Zvezdara, koji je 16. oktobra. Na neki način ovo je poklon svim stanovnicima Zvezdare - zaključio je Jeremić.

(Telegraf.rs)