Prijatelji nestalog Splićanina ispred kluba gde je zadnji put viđen: "Nije on mali da ga odnesu u džepu"

Jakna nestalog mladića ostala u garderobi, a od nejga ni traga ni glasa

Foto: MUP RH, Printskrin: Youtube/Ne Aplouduj Pornice

U novogodišnjoj noći u Beogradu nestao je 27-godišnji mladić iz Splita Matej PerišKako su njegovi prijatelji kazali u razgovoru za Telegraf.rs, njih sedmoro najpre su otišli na večeru, a onda u klub. U jednom momentu društvo je shvatilo da Mateja već neko vreme nema, a na izlazu iz kluba - da je njegova jakna ostala u garderobi.

Kako su dodali, tražili su ga i u klubu i oko kluba, potom otišavši u smeštaj, gde su se nadali da će ujutro doći. Kada se to nije desilo, kontaktirali su policiju za pomoć.

O tome govore i u snimku načinjenom na obali Save, gde se lokali nalaze. Jedan od mladića iz Hrvatske, koji je veče proveo sa nestalim Matejom, danas je snimio ulaz u lokal, okolne lokale i šetalište.

Foto: MUP RH

Svojom kamerom "uhvatio je" obližnje kamere, ističući da se nada da postoji neki od snimaka koji bi mogli pomoći u potrazi.

Takođe je prišao do metalne ograde, ističući da je dovoljno visoka, te da se ne bi tek tako mogla preskočiti ili slučajnošću upasti u vodu.

Komentarisao je atmosferu u klubu ističući da je u njemu bila omladina, još mlađa od njega i njegovog 27-godišnjeg prijatelja, uz napomenu da nije bilo opasnog društva.

- Nije on mali. Nije njega mogao jedan čovek nekako spremiti u džep i negde ga odneti - poručuje Matejev prijatelj u snimku.

Ceo snimak možete pogledati ispod teksta.

Policija intenzivno traži nestalog mladića

Beogradska policija intenzivno radi na potrazi za nestalim Matejom Perišem (27), koji je poslednji put viđen u lokalu u Beton hali. Kako saznaje Telegraf, u toku su intenzivne radnje potrage: pregledaju se snimci sa sigurnosnih kamera u blizini mesta na kojem je Matej nestao, policija razgovara sa njegovim prijateljima u čijem je društvu bio.

Svi koji imaju informacije o nestalom mladiću mole se da odmah kontaktiraju policiju.

Video: U Srbiji dnevno nestane bar jedna, tražimo više od 10.000: Danas je Međunarodni dan nestalih osoba

(Telegraf.rs)