Komunalni milicajci dobili nove uniforme: Imaju motive srpske zastave i grada Beograda

Ova uniforma jedinstvena je, međutim, po posebno istaknutim detaljima svetloplave i crvene boje

Foto: Beoinfo

Pripadnici beogradske Komunalne milicije dobijaju potpuno nov imidž, zahvaljujući novim uniformama koje je Grad Beograd obezbedio za njih.

Tamnoplavu uniformu sa grbom Grada i prezimenom pripadnika Milicije na prednjoj strani, kao i natpisom "Komunalna milicina" na ramenu.

Ova uniforma jedinstvena je, međutim, po posebno istaknutim detaljima svetloplave i crvene boje, po kojoj će pripadnici službe biti definitivno na prvi pogled prepoznatljivi.

- Beogradske komunalne milicionarke i milicionari od sutra ujutru nosiće nove uniforme. Uniforme i obuća urađeni su od najboljih materijala i moderno su dizajnirane sa motivima srpske zastave i grada Beograda. Beograd danas ima 505 komunalnih milicionarki i milicionara, a danas u službu primamo još 45. Komunalne milicionarke i milicionari rade 24 sata za svoj grad, rešavaju komunalne probleme i uvek su na strani građana. Zahvalan sam svim tim divnim ženama i muškarcima na svemu što rade za naš Beograd. Zato će oni od sutra nositi najbolje dizajnirane i najkvalitetnije uniforme i obuću - napisao je Goran Vesić na svom fejsbuk profilu.

(Telegraf.rs)