Milorad reguliše saobraćaj pred školom u Kaluđerici: Roditelji đaka nisu mogli da ga ne prokomentarišu javno

Ovim povodom oglasio se i MUP

Foto: Marko Jovanović

Mnoge simpatije i pohvale ovih dana stižu na račun policajca Milorada Cvetkova iz Grocke koji je po svojoj ljubaznosti postao poznat širom Kaluđerice. Kako se dobar glas daleko čuje, tako je i na društvene mreže dospela salva pohvala za njegov rad i profesionalnost.

Naime, na Fejsbuku je osvanula objava u kojoj je jedan muškarac podelio prijatno iskustvo sa ovim policijskim službenikom. On je, kao i svakog dana došao po dete u školu u Kaluđerici, a Milorad je mališanu pomogao da uđe u automobil i zatvorio vrata.

- Hteo bih da pohvalim policajca koji reguliše saobraćaj kod škole u Kaluđerici. Juče, a i večeras, kada sam došao po dete u školu, on je otvorio vrata automobila, pomogao mu da uđe vozilo, zatvorio vrata i mahnuo. On pritom brine i o prelasku ostale dece. Jedan divan čovek - piše u Fejsbuk objavi.

Da ovaj muškarac nije jedini koji je uočio Miloradovu ljubaznost dokaz su i komentari koji su se nizali ispod ove objave. Pohvale su se množile, a veliki broj ljudi pridružio se lepim rečima na račun ovog policajca.

- Bravo, i ja bih se pridružila pohvalama. Divan čovek, uvek nasmejan - jedan je u moru komplimenata.

Hvalospev o Miloradu primetio je i MUP, pa su se tim povodom oglasili i istakli da su ponosni na kolegu.

- Raduje nas činjenica da građani svakodnevno na društvenim mrežama hvale naše kolege koji, i na dužnosti kao i van nje, uz profesionalnost, pokazuju i ljudskost koja je oduvek bila ideal kojem težimo.

Poslednja u nizu pohvala usledila je danas na društvenoj mreži Fejsbuk. Na grupi "Žene Kaluđerice", jedan korisnik ove društvene mreže objavio je pohvale na rad policijskog službenika  va iz Grocke, a nakon toga usledili su brojni lepi komentari njegovih sugrađana o našem kolegi. Kolega Cvetkov angažovan je na poslovima bezbednosti dece u OŠ "Aleksa Šantić" i prema rečima njegovih sugrađana, on s pravom nosi titulu "policajac".

Svaka čast kolega, dajete dobar primer svim budućim policajcima kako treba da postupaju! Ministarstvo unutrašnjih poslova je ponosno - objavio je MUP na svojoj Fejsbuk stranici.

(Telegraf.rs)