Još jedna vožnja u suprtom smeru, i to na istom mestu u Beogradu: "Nema šanse da je ovo slučajnost"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zašto tačno dolazi do ovog problema nikom nije jasno, ali jedna stvar jeste - ovakva vožnja ugrožava bezbednost i vozača i drugih učesnika u saobraćaju

Foto: Printskrin Instagram "Moj Beograd"

Vožnja u kontra smeru na ulicama Beograda ne prestaje. I pored silnih upozorenja nadležnih službi, ali i tragične saobraćajne nesreće u kojoj je Dejan J. (51) izgubio život baš iz ovog razloga, vozači ne haju.

Na društvenim mrežama korisnici su podelili snimak na kojem automobil, novosadskih tablica, kod aerodroma "Nikola Tesla" vozi u suprotnom pravcu, a pre samo četiri dana na istom mestu zabeležen je identičan slučaj. 

"Evo još jedna vožnja u kontra smeru izlaz sa aerodorma, NS tablice", napisao je kreator snimka.

Zašto tačno dolazi do ovog problema nikom nije jasno, ali jedna stvar jeste - ovakva vožnja ugrožava bezbednost i vozača i drugih učesnika u saobraćaju.

Ispod objavljenog snimka nalazi se niz komenatara koji osuđuju ovakvo ponašanje u saobraćaju, ali se korisnici pitaju da li je ovo možda preraslo u neki novi izazov na društvenim mrežama.

"Nema šanse da je ovo što se dešava slučajnost ili neznanje. Izgleda da je ovo preraslo u neku vrstu pomodarstva", "Je**ni tik-tok izazovi,gasite to", "Tu svakog dana ima toga...jako nezgodno", samo su neki od komentara.

Ipak, savetujemo vam da dobro pratite signalizaciju i budete koncentrisani dok ste na putu, sačuvajte svoj i tuđi život.

(Telegraf.rs)