Kako je jedna rukola postala zvezda ukusa - DimmidiSì obeležio Internacionalni pizza šampionat u Beogradu

A. V.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Promo/ Viktor Ljevar

Kompanija La Linea Verde, sa svojim brendom DimmidiSì ove godine bila je sponzor trećeg Internacionalnog pizza šampionata u Beogradu, koji je održan prošlog vikenda. Tokom dva dana, učestvovalo je više od 100 takmičara iz 10 zemalja, a manifestacija je privukla više od dve hiljade posetilaca.

Poseban deo programa činio je masterclass u revijalnom formatu u kojem su se poznate ličnosti i influenseri oprobali u pripremi pice uz podršku priznatih pizza majstora iz Italije, regiona i drugih zemalja. Ovaj format povezao je takmičarski deo sa širom publikom i dodatno istakao ulogu kvalitetnih sastojaka i opreme u savremenim picerijama.

DimmidiSì se na ovom šampionatu istakao svojom najkvalitetnijom rukolom, kao i baby spanaćem koji su poslužili za pripremu takmičarskih pica. Kontrolisan proces uzgoja i pakovanja i standardi koji prate brend u saradnji sa profesionalnim kuhinjama doprineli su doslednom nivou kvaliteta sastojaka koje su takmičari koristili u svojim kreacijama.

Foto: Promo/ Viktor Ljevar

Prisustvo brenda na manifestaciji bilo je usmereno na podršku profesionalcima koji prate nove trendove u gastronomiji i oslanjaju se na pouzdane dobavljače svežeg povrća.

- Saradnja sa Internacionalnim pizza šampionatom u Beogradu za DimmidiSì je predstavljala strateški iskorak u razvoju odnosa sa ugostiteljskim sektorom u regionu. Kao i do sada, ostali smo dosledan partner profesionalcima koji grade kvalitet ponude iz dana u dan i koji svojoj publici nude jasno definisane standarde u izboru najkavlitetnijih sastojaka - izjavila je Nataša Đurica, Senior Marketing Specialist u kompaniji La linea verde.

Foto: Promo/ Viktor Ljevar

Šampionat je okupio profesionalne pizza majstore, predstavnike HoReCa sektora i publiku koja je želela da se upozna sa savremenim pristupima pripremi pice. Program je obuhvatao više takmičarskih kategorija, nastupe internacionalnih sudija i segment posvećen edukaciji kroz praktične radionice i stručne prezentacije namenjene iskusnim majstorima i onima koji tek ulaze u ovaj zanat.

Zahvaljujući besplatnom ulazu i mogućnosti degustacije, Beograd se još jasnije profilisao kao jedan od referentnih centara koji neguju savremenu kulturu pripreme pice.

(Telegraf.rs/PR)