EPS: Zoran Rajović novi direktor "Elektrodistribucije Beograd"

Upravni odbor Javnog preduzeća "Elektroprivreda Srbije" imenovao je bivšeg zamenika direktora JP "Elektrokosmet" na funkciju direktora PD "EDB"

Upravni odbor Javnog preduzeća "Elektroprivreda Srbije" imenovao je Zorana Rajovića na funkciju direktora Privrednog društva za distribuciju električne energije "Elektrodistribucija Beograd".

- Upravni odbor JP "Elektroprivreda Srbije" imenovao je Rajovića na mesto direktora PD "EDB" - navodi se u saopštenju.

Zoran Rajović rođen je 1959. godine u Prištini, gde je završio osnovnu školu, gimnaziju i Elektrotehnički fakultet. Radnu karijeru započeo je kao privatni preduzetnik 1984. godine izvođenjem elektroenergetskih radova.

Od 1992. godine radio je u Javnom preduzeću  "Elektrokosmet" u sastavu  "Elektroprivrede Srbije", najpre na poslovima održavanja trafo-stanica naponskih nivoa do 110 kV, zatim na poslovima šefa baždarne stanice, a potom je raspoređen na mesto direktora tehničkih poslova JP  "Elektrokosmet" Priština.

Do imenovanja za vršioca dužnosti direktora Privrednog društva "Elektrodistribucija Beograd" obavljao je poslove zamenika direktora JP "Elektrokosmet", sa sedištem u Beogradu.

(Telegraf.rs / Foto: Panoramio / Teča sa Dunava / edb.rs)