SEKSI MISICE SAJMA: Izgledom ostavljaju bez daha i čitaju Telegraf! (FOTO)

Na sajmu automobila pored luksuznih modela pažnju privlače i promoterke koje svojim izgledom plene i ostavljaju bez daha, a tu su i "seksi policajke" da kazne onog ko nije dobar

Redovni, 51. međunarodni salon automobila u Beogradu počeo je danas i trajaće do 31. marta, a posetioci sem razgledanja sjajne ponude moći će da uživaju i u prisustvu prelepih i prezgodnih promoterki koje toliko privlače pažnju, pa nije ne moguće da se neki model automobila previdi, a ako neko načini prekršaj tu su i "seksi policajke da zavedu red".

Telegraf je na sajmu automobila izdvojio neke od atraktivnih devojaka koje plene svojom pojavom i prosto ih je ne moguće preskočiti i ne skrenuti pogled na njih i njihove "atribute", a neke od njih su nas pozitivno iznenadile tako što su i na poslu čitale naš portal.

Apsolutni hit koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim su "seksi policajke" dve lepe i zgodne devojke koje sa lisicama patroliraju sajmom i kažnjavaju prestupnike, a sa kojima je svako od prolazika želeo da se fotografiše.

(Telegraf.rs)