BG MARATON: Koje ulice će biti zatvorene u nedelju 21. aprila (FOTO)

Za vreme prolaska takmičara svi prilazi stazi biće zatvoreni za saobraćaj, a iz Sekretarijata za saobraćaj zamolili su građane da parkirana vozila blagovremeno uklone sa trase maratona

Zbog održavanja 26. beogradskog maratona, u nedelju, 21. aprila, režim saobraćaja biće izmenjen na više saobraćajnica.

Kako je najavila Gradska uprava, od ponoći do 19 časova biće obustavljen motorni saobraćaj u ulicama Kolarčevoj, Terazije i Kralja Milana, kao i deo Trga Nikole Pašića prema Terazijama. Navodi se i da će od ponoći do 17 časova biti obustavljen motorni saobraćaj u ulicama Prizrenskoj i u delu Balkanske ulice (od Prizrenske do Kraljice Natalije), kao i na saobraćajnicama u zoni Otvorenog tržnog centra "Novi Beograd".

Od 2 do 10.30 časova biće obustavljen motorni saobraćaj u Ulici arhiepiskopa Danila, navodi se u saopštenju. Dalje, od 3 do 11 časova biće zabranjen saobraćaj svim vozilima u Dečanskoj ulici, na delu od Nušićeve do Trga Nikole Pašića i na Trgu Nikole Pašića.

Dalje, to su i deonice Kraljice Natalije, Aleksandra Dubčeka, Bulevar Mihaila Pupina, u delu od Aleksandra Dubčeka do Bulevara umetnosti, Bulevar umetnosti, Bulevar Zorana Ðinđića, u delu od Omladinskih brigada do Bulevara umetnosti, Bulevar Milutina Milankovića, od Bulevara umetnosti do Milentija Popovića, kao i svi prilazi trasi.

Od 6 do 16 časova biće zabranjen saobraćaj u Ulici kraljice Natalije, dok će od 10 do 16 sati za saobraćaj biti zatvorena rampa za silazak sa Mosta na Adi u Ulicu Jurija Gagarina, u smeru ka Ulici antifašističke borbe. Za vreme prolaska takmičara svi prilazi stazi biće zatvoreni za saobraćaj, a iz Sekretarijata za saobraćaj zamolili su građane da parkirana vozila blagovremeno uklone sa trase maratona.

(Telegraf.rs / Tanjug)