ANIMIR DAME: Kako za 100 evra devojke izvlače gostima pare u beogradskim kafićima!

U igru ulaze atraktivne devojke starosti između 18 i 25 godina, a sve što treba da urade je da momke koji sednu u neki od gradskih kafića ubede da im plate što više pića i tako gazdi obezbede bolju zaradu

Animir dame ponovo su se pojavile u beogradskim kafićima i klubovima. U poslednje vreme, među mladim i atraktivnim devojkama vlada prava jagma za unosnim "hobijem", koji je kako ekipa Telegrafa saznaje dobio i jedinstveni naziv - "kafe animacija".

Reč je o veoma jednostavnom načinu da se dođe do dobrog džeparca od 100 evra dnevno. Jedini problem je što se radi o čistoj prevari i što u drugim uslovima ovakav vid zarade nikako ne bi bio kategorisan kao "hobi" niti bi smeo da promakne nadležnim službama.

U igru, saznajemo, ulaze atraktivne devojke starosti između 18 i 25 godina, a sve što treba da urade je da momke, koji sednu u neki od gradskih kafića ubede da im plate što više pića i tako vlasniku ugostiteljskog objekta, tačnije svom "gazdi" obezbede što bolju dnevnu zaradu.

Tragom Darkove priče kontaktirali smo MUP Srbije ne bismo li videli da li je u poslednje vreme bilo sličnih prijava, međutim nadležni su nam objasnili da im se niko nije javljao sa sličnom problematikom.

Ostaje nam samo da na ovaj način skrenemo pažnju na kriminalna dešavanja u Beogradu i tako alarmiramo nadležne na šta da obrate pažnju.

(Katarina Vuković)