SUPER AKCIJA: Popust na kupovinu za Novobeograđane (FOTO)

Opština Novi Beograd pokrenula je projekat "Novobeogradski klub" u okviru kojeg stanovnici te opštine imaju brojne popuste u više od 60 radnji širom Beograda

Opština Novi Beograd pokrenula je projekat "Novobeogradski klub" u okviru kojeg stanovnici te opštine imaju mogućnost da ostvare brojne popuste u više od 60 radnji širom Beograda. Stanovnici Novog Beograda od sada će moći da kupuju sa popustom prehrambene proizvode, odeću i obuću, koriste usluge lekara, plaćaju po nižim cenama u sportskim radnjama, knjižarama i školama stranih jezika.

Svi koji žele da se učlane u klub dovoljno je da dođu u zgradu opštine i u servisnom centru popune formular na osnovu kojeg posle sedam dana dobijaju takozvanu personalizovanu karticu.

Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić pozvao je sve Novobeograđane da dođu i iskoriste ovu uslugu, koju za sada ne pruža nijedna opština u gradu.

- Zaista smo se trudili da pokrijemo sve oblasti, od medicinskih usluga, prehrane, obuće i odeća, sportske robe, pa sve do nižih cena karata za pozorišta i muzeje. Siguran sam da će se još institucija i radnji uključiti u projekat. Pozivam sve Novobeograđane da iskoriste ovu prednost jer smo jedina opština u Srbiji koja ima ovakvu ponudu - kaže Šapić.

Za ljubitelje pozorišta i muzeja popusti se kreću od 10 do 50 odsto.

(N. S.)