STRAŠNO: Pit bul izujedao lokalnog psa u parku prepunom dece!

- Čula sam strašno zavijanje nesrećnog psa, a pit bul ga je ujeo za zadnje šape i cimao na sve strane. Moje je dete počelo da plače, druga su vrištala - kaže majka jednog deteta

U parku u Požeskoj ulici na Banovom brdu u 16 sati, neodgovorna vlasnica pustila je ženku pit bula sa povodca, a ova je odmah napala i izujedala lokalnog psa.

Ceo događaj desio se u delu parka u kome su igrališta za decu, i to u trenutku kad je park bio prepun dece. Naočigled svih, pušteni pit bul napao je lokalnog psa koji je u tom trenutku spavao.

- Čula sam strašno zavijanje nesrećnog psa, a pit bul ga je ujeo za zadnje šape i cimao na sve strane. Moje je dete počelo da plače, druga su vrištala, neki od roditelja su pokušavali da šutiraju pit bula, ne bi li pustio nesrećnog psa. Trajalo je nekoliko trenutaka, dok mladić nije uspeo da uhvati i obuzda pit bula. Bilo je strašno. Očigledno bi napao neko dete, da tu nije bio ovaj pas koji je inače mezimac mnogih u našem parku - rekla nam je jedan majka, koja se zatekla na licu mesta.

(Telegraf.rs)