TESLINA MOĆ? Nepoznata svetlost oko Muzeja poznatog naučnika na Google maps!

Na svetskoj najpoznatijoj elektronskoj mapi Muzej Nikole Tesle okružen je čudnom svetlošću, koje nema ni na jednoj drugoj lokaciji u okviru ove mreže. Šta mislite, o čemu se radi?

Najpoznatiji srpski naučnik Nikola Tesla, 70 godina nakon smrti, ne prestaje da izaziva radoznalost i rasplamsava maštu, pa čak ni kod najsavremenijih sistema!

Naime, na svetskoj najpoznatijoj elektronskoj mapi "Google maps" lokacija Muzeja Nikole Tesle okružena je svetlošću, koje nema ni na jednoj drugom mestu u okviru ove mreže!

- Nama nije poznata ta činjenica. Nikakvi kontakti s kompanijom Gugl nisu ostvareni, nemamo veze s takvim prikazom naše institucije na Gugl mapi. Iako tako izgleda, to nije naš marketinški potez, ali je veoma zanimiljiva činjenica da se baš iznad nas pojavljuje ova "svetlost" - kažu u Muzeju Nikole Tesle.

Inače, "Google maps" je jedan od najkorišćenijih sistema na internetu uz čiju pomoć milioni ljudi dnevno dobijaju veoma tačne i precizne podatke koje su vezane za geografske lokacije na celom svetu.

(Telegraf.rs)