STARI INTERKONTINENTAL SIJA PUNIM SJAJEM: Otvoren Crowne Plaza (FOTO)

Gosti imaju u ponudi 416 soba, 12 sala za sastanke, dva restorana, lobi barove, kao i poslastičarnicu. Hotel ima i fitnes i spa centar, kao i najveći hotelski bazen u Srbiji. Prvi gosti od 30. decembra

Renovirani bivši hotel Interkontinental - Crowne Plaza, u čiju rekonstrukciju je Delta holding uložio 40 miliona evra i koji zauzima površinu od 33.000 kvadratnih metara, danas je svečano otvoren, a prvi gosti će, prema najavi direktora Živorada Vasića, biti primljeni 30. decembra.

- Gosti imaju u ponudi 416 soba, 12 sala za sastanke, dva restorana, lobi barove, kao i poslastičarnicu. Hotel ima i fitnes i spa centar, kao i najveći hotelski bazen u Srbiji veličine 20 puta sedam metara. U hotelu ima i "tihih soba" u kojima se gostima garantuje potpuni odmor, a ima i soba koje su ukrašenje lavandom i garantuju gostima miran san - rečeno je na otvaranju Crowne Plaze.

Noćenje u hotelskim sobama koštaće između 130 i 160 evra, ali to, kako kažu u upravi hotela, podrazumeva i cenu doručka, interneta...

Generalni direktor hotela Živorad Vasić rekao je na svečanosti da je u poslednjih 12 meseci na projektu bilo angažovano između 800 i 1.000 radnika kako bi se ispoštovali svi rokovi.

Miroslav Mišković prisustvovao je otvaranju hotela i u neformalnom obraćanju novinarima je rekao da mu se sviđa hotel, ali je odbio da odgovara na ostala pitanja.

Delta Holding i InterContinental Hotels Group (IHG) 25. 6. 2008. potpisali su u Beogradu menadžment ugovor koji osigurava najkvalitetnije partnerske odnose u rukovođenju novim hotelom.

Inter Continental Hotels Group u svom sastavu ima lanac hotela: Inter Continental, Crowne Plaza, Holiday Inn, Holiday Inn Express, Indigo, Hualuxe, Even...

Crowne Plaza je hotelski lanac koji predstavlja mrežu hotela visoke kategorije namenjenih, pre svega, poslovnim ljudima.

(D. Z.)