NEKO ĆE OVAKO POGINUTI: Bacaju se pred automobile da bi prosili! (FOTO)

Opasne scene iskakanja pred automobile dešavaju se najviše u ulici Milentija Popovića i Južni bulevar. Pored toga što sami iskaču pred automobile i traže novac, neki se odlučuju da u tu ludu avanturu povedu i decu

Skoro da nema ćoška u Beogradu na kome nema prosjaka, a poslednjih dana primetan je veliki broj njih koji se odlučuju za prosjačanje na asfaltu.

Opasne scene iskakanja pred automobile dešavaju se najviše u ulici Milentija Popovića i Južni bulevar. Pored toga što sami iskaču pred automobile i traže novac, neki se odlučuju da u tu ludu avanturu povedu i decu.

Jezive fotografije snimljene su u ulici Milentija Popovića, gde je u poslednje vreme ovo uobičajena pojava, ali skoro identično se dešava i u drugim prometnim ulicama.

Talas novog načina prosjačenja nije poštedeo ni Autokomandu, Južni bulevar, Zeleni venac, Bulevar Kralja Aleksandra, ulicu Kneza Miloša, kao i Ruzveltovu. 

Vozači se žale da su zaprepašćeni onim što vide na ulici i da strahuju da neko može da pogine ako se nešto podhitno ne preduzme.

- Skoro svaki put kad prolazim Južnim bulevarom iskaču mi ljudi sa decom pred automobil i traže novac. Pored njih tu su i ovi što peru prozore, a policija stoji na raskrsnici i ne reaguje - kaže naš sugrađanin Miloš A.

(Telegraf.rs)