Osumnjičenog za ubistvo Kristine prepoznale su njene kolege po očima i belegu na glavi! Novi detalji o hapšenju Flekice

Srebrić je u policiji izjavio da je na pumpi ostavio otiske , jer je tamo ranije točio gorivo

Foto: Facebook/Kristina Kaplanović, Printskrin: TV Prva

Kolege ubijene radnice pumpe "NIS Petrol" Kristine Kaplanović (20) prepoznale su osumnjičenog Miloša Srebrića (35), zvanog Flekica, po svetlim očima i belegu koji ima na glavi. Ovo nije jedini dokaz koji sumnjiči Srebrića da je 25. maja hicem iz pištolja ubio Kaplanovićevu.

Osumnjičeni za ubistvo Kristine Kaplanović pao na poligrafu: Flekicu odao DNK

Osumnjičeni za ubistvo Kristine Kaplanović već robijao: Sada je uhapšen zahvaljujući jednoj osobi, ona ga je prepoznala

- Policija je na mestu zločina čak na dva mesta našla Srebrićev DNK. Takođe, kolege nesrećne devojke, koji su se u vreme pljačke s njom zatekli na pumpi, prepoznali su Srebrića u policiji, i to po njegovim izrazito svetlim očima i upečatljivoj fleki na licu. Srebrić je pao i na poligrafskom testiranju - kaže izvor upućen u slučaj.

Srebrić je u policiji izjavio da je na pumpi ostavio otiske , jer je tamo ranije točio gorivo, saznaje "Alo".

- Kada su mu policajci rekli da je osumnjičen za ubistvo devojke na pumpi, prvo je tvrdio da tog dana nije bio u Beogradu. Pritisnut dokazima, pokušao je da se brani navodeći da su njegovi otisci nađeni na toj pumpi jer je tamo ranije išao da toči gorivo! Na saslušanju u tužilaštvu je bio vidno nervozan. Rekao je samo da je upućen u ceo slučaj na osnovu tekstova iz medija. Na pitanje da li hoće da iznese odbranu, bio je izričit da se ne oseća krivim i da sa zločinom nema nikakve veze! Posle toga je zaćutao i saopštio da će se braniti ćutanjem - navodi izvor upućen u istragu.

Tek kada su stigli rezultati analize, bilo je dovoljno dokaza da se protiv njega podnese krivična prijava.

- Pucnjavu su snimile kamere, a neposredno posle toga Kristinine kolege su dale opis napadača i na osnovu toga je urađen foto-robot. Na kraju se ispostavilo da se foto-robot potpuno poklopio sa licem osumnjičenog Srebrića - dodaje sagovornik.

On kaže da se sumnja da je Srebrić koji je zaposlen kao vozač u jednoj poznatoj firmi tipovao ovu firmu zahvaljujući poslu kojim se bavi.

On je sa robije izašao prošle godine u novembru i za razbojništvo je osuđivan tri puta. Srebrić će, inače, uskoro postati otac jer mu je nevenčana supruga u devetom mesecu trudnoće.

(Telegraf.rs)