Nezapamćena krađa usred bela dana: Porodici Aleksić nadomak Loznice odneli trezor od 200 kilograma

Policija je, kako kaže Aleksić, kome je ovo treća provalna krađa, obavila uviđaj

Nepoznati lopovi odneli su sef težak oko 200 kilograma iz kuće pored magistrale u Jelavu, čiji je vlasnik direktor JKP "Naš dom" u Loznici Janko Aleksić. U tom trezoru bili su sva višegodišnja ušteđevina i dragocenosti porodice Aleksić, pišu Večernje novosti.

Kubanke prešle pola sveta zbog ljubavi: Egzotične snajke uživaju u Loznici, a priča koja se krije iza toga je ludilo!

Slučaj malog Radenka stao: Čeka se do kraja leta zbog OVOGA!

Krađa se najverovatnije dogodila između 10 i 11 časova pre podne, kada su Janko i njegova supruga Božica, glavna medicinska sestra u Medicini rada Doma zdravlja u Loznici, bili na poslu.

Kradljivci su, kako se ispostavilo, pokušali da sef iznesu sa prednje strane kuće. Kad im to nije pošlo za rukom, razvalili su prozore na suprotnom delu i odneli plen.

Policija je, kako kaže Aleksić, kome je ovo treća provalna krađa, obavila uviđaj. Inače, nije novina u lozničkom kraju da se kradu i tako robusne stvari.

Tako je svojevremeno Živku Žići Krasavcu, vlasniku jednog Salona nameštaja u Loznici, ukradena kasa teška oko 400 kilograma. U njoj su bili 33.000 evra i čekovi vredni oko 700.000 dinara. Policija je pronašla kasu, ali ne i novac i čekove.

(Telegraf.rs / Večernje Novosti)