Socijalni radnici uzimaju malu Janu od Marjanovića? (FOTO)

Kako bi se saznalo sa kim se devojčica najbolje slaže, služba je kontaktirala rodbinu ubijene pevačice "Zvezda Granda"

Posle Zorana Marjanovića, kome je Tužilaštvo potvrdilo pritvor u trajanju od 30 dana i protiv koga je pokrenuta istraga zbog sumnje u ubistvo Jelene Marjanović, na informativni razgovor privedeni su i članovi njegove porodice.

Uživo ispred kuće Marjanovića: Policija ne odlazi, pratite nas iz minuta u minut (FOTO)

Ovakva situacija ostavila je otvoreno pitanje ko će brinuti o malenoj Jani (6), pogotovo jer su se jutros oko 10 sati, akciji policije pridružili i zaposleni u Centru za socijalni rad.

Policija ušla u kuću Marjanovića: Svi članovi porodice na informativnom razgovoru

Kako saznajemo, brigu o Jani mogla bi da preuzme sestra od strica ubijene pevačice "Zvezda Granda", Teodora Krsmanović.

Mala Jana najviše potresena zbog Zoranovog hapšenja: Vrištala dok su joj odvodili oca!

Ona za Telegraf kaže da će sutra doputovati u Beograd iz Kraljeva kako bi boravila sa Janom.

- Tačno je da sam najbliža sa njom, i stalo mi je samo da njoj bude lakše i da iz svega izađe sa što manje traume. I dok je Jelena bila živa, stalno smo se viđale i jedino smo mi dolazili kod nje u kuću. Danas sam se čula i sa Zoranovim ocem Vladimirom, koji je totalno u šoku, te slabo i govori -  objasnila je Teodora.

Devojka objašnjava da ne veruje, baš kao i svako ko je ikada upoznao Jelenu, u Vladimirove priče o tome da je bila u vezi sa tajkunom.

- Jelena je žena bila opsednuta narušenim zdravljem svoje majke, stalno je bila na relaciji kuća, vrtić, bolnica. Nije imala vremena ni volje za bilo šta izvan toga, a oni koji je poznaju znaju da prevara nije bio njen stil -  navela je Teodora.

Inače, pred kućom Marjanovića nalazile su se brojne medijske ekipe, a zapazili smo i Zoranovog brata Miloša koji u naručju nosi malenu devojčicu.

Uglavnom su svi zapanjeni razvojem situacije, a uznemireni komšiluk se neprekidno pita "Šta sve neće da snađe ovo dete?".

(Telegra.rs)