Zapalila se jer ju je ostavila devojka: Andrijana je i pre mesec dana pokušala da oduzme sebi život, Fejsbuk porukama najavljivala tragediju (FOTO) (VIDEO)

Nesrećnica je sebi oduzela život zbog prekinute ljubavi

Devojka koja se polila benzinom i zapalila pored Zrenjaninskog puta kod Borče učinila je to zbog izgubljene ljubavi, saznaje naš portal.

>>> Više fotografija samesta gde je nesrećnica pronađena

Neverovatni detalji posle tragične smrti devojke za kojom se tragalo poslednja tri dana, i to samo nekoliko sati pošto je njeno ugljenisano telo pronađeno duboko u njivi.

Zaista, izvori bliski porodici govore da je Andrijana P. imala suicidne namere i pre ovog pokušaja. Bilo je to pre oko mesec dana, a i tada kao sada, razlog je bio prekinuta, neprežaljena i neuzvraćena ljubav.

Naime, saznajemo da je A. P. bila u vezi sa devojkom, koja ju je nedavno ostavila. Nije mogla da pređe preko toga, otišla je iz stana u kojem je živela sa njom pre tri dana, i u njivi u blizini Zrenjaninskog puta rešila da okonča sebi život.

Osobe bliske stradaloj, ukazuju i na njene aktivnosti na društvenim mrežama, gde je često ostavljala potresne statuse, naročito u poslednje vreme, što se poklapa sa prekidom ljubavne veze.

Ovo je jedna od poslednjih:

"Zbog tebe ću vreme zaustaviti na trenutak, da bi mi rekla da i ti mene voliš.

Prosto želim da ti pružim ljubav koja ti nedostaje.

Dušo, samo da se budim sa tobom."

(Telegraf.rs)