Sudbina male Jane i dalje neizvesna: Kome će pripasti devojčica koja više nema majku, a otac joj je u zatvoru?

Borba za ćerku ubijene pevačice i uhapšenog Zorana Marjanovića se nastavlja i još uvek je neizvesna

Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Telegraf

Teodora Krsmanović, sestra od strica ubijene pevačice Jelene Marjanović, još ranije je najavila da će se upustiti u borbu za starateljstvo nad malom Janom, jer joj je oduzet status oštećene strane u istrazi koja se vodi protiv Jeleninog muža Zorana Marjanovića, koji je uhapšen u vezi sa ubistvom supruge.

2 puta je odbila poligraf, ali u ponedeljak mora da progovori: Svekrva Jelene Marjanović izlazi pred sudiju

Još jedan detalj veštačenja: Krvavi trag obuće Jeleninog ubice otkriven na drugoj strani kanala

Teodora je posle neprijatnoti i šoka koje je doživela u ponedeljak od strane Zoranovih branilaca na ispitivanju, jer su pokušali da je omalovaže, kako tvrdi, i izvrgavali je ruglu, ona je odlučila da Janu izvuče iz kuće Marjanovića, jer smatra da detetu nije mesto u takvoj sredini.

- Iako je ranije bila odlučna da Janu ostavi kod Zorana, sada je promenila mišljenje. Uključila se u rasvetljavanje zločina kako bi saznala istinu o ubistvu sestre sa kojom je bila veoma bliska. Nakon svega što je doživela u tužilaštvu, Teodora razmišlja da li su Marjanovići uopšte sposobni da brinu o detetu - ispričao je izvor za Alo.

Predrag Savić, Teodorin pravni zastupnik, objasnio je da će zvanično zahtevati da se porodici Krsmanović dodeli privremeno starateljstvo nad Janom.

Sa druge strane, Aleksandar Zarić, advokat iz tima branilaca Zorana Marjanovića, kaže da se starateljstvo nad Janom ne dovodi u pitanje.

- Mala Jana je poverena na čuvanje babi i dedi. Teodora ne bi ni mogla da bude staratelj, ima 19 godina, student je i nema posao - kako bi se starala o njoj* - ističe on.

Kako navodi ovaj list, Zorica Krsmanović, koja je trebalo da bude saslušana u ponedeljak, odbiće da svedoči o zločinu, ali su te informacije, za sada, nepotvrđene.

(Telegraf.rs / alo.rs)