Turski autobus stao je rutinski na Gradini: Putnicima su rekli da izađu i iznesu sve svoje stvari, a prtljag je i dalje bio pun! (FOTO)

Roba je bila spakovana u najlon kese i sakrivena ispod i iznad sedišta putnika u galeriji, u malim boksovima iznad točkova

Carinski službenici su u saradnji sa policijom 11. novembra 2017. godine, na graničnom prelazu Gradina, zaplenili veliku količinu obuće i kožnih jakni.

Carinik je vozaču "citroena" poželeo srećan put, kada je ugledao crnu PVC kesu. To je značilo samo jedno! Smesta je pozvao pojačanje (FOTO)

Prekršaj je otkriven na ulazu u zemlju, kada se za redovnu carinsku kontrolu prijavio autobus turskih registarskih oznaka koji saobraća redovno na liniji Ada Pazar-Novi Pazar. Nakon što su putnici i vozači izneli svoje stvari, autobus je detaljno pregledan.

Tom prilikom su pronađena 144 para patika "Nike" i 22 para cipela "Caterpillar" za koje postoji sumnja da povređuju pravo intelektualne svojine kao i 11 muških kožnih jakni.

Roba je bila spakovana u najlon kese i sakrivena ispod i iznad sedišta putnika u galeriji, u malim boksovima iznad točkova, iza vode koja se deli putnicima, kao i u fabričkoj šupljini autobusa koja se nalazi iza kreveta za vozače.

(Telegraf.rs)