Monstrum sa Miljakovca je ubio Miliju, a onda se okrenuo ka bivšoj i izgovorio SAMO JEDNU rečenicu: Žena se paralisala od šoka!

Pošto je izvršio zločin, on je navodno, zapretio svojoj bivšoj ženi da policiji i Hitnoj pomoći ne kaže da je on počinio zločin, da u suprotnom ne bi ubio njihovog maloletnog sina i njene roditelje koji su se u tom trenutku nalazili u porodičnoj kući na Zvezdari

U stanu u Ulici Nikole Marakovića na Miljakovcu, Nemanja Carević ubio je Miliju Medića, emotivnog partnera njegove bivše žene, a zatim joj je, kako saznajemo, zapretio ubistvom njihovog maloletnog deteta, kao i njenih roditelja!

DRAMA NA MILJAKOVCU: Muškarac ubio partnera svoje bivše žene. Potraga za njim je u toku

Ubistvo se dogodilo oko 02:18 sati kada je Carević šipkom, kako se pretpostavlja, usmrtio Medića. Detaljnije o tome čitajte OVDE.

Pošto je izvršio zločin on je navodno zapretio svojoj bivšoj ženi da policiji i Hitnoj pomoći ne kaže da je on počinio zločin, da u suprotnom ne bi ubio njihovog maloletnog sina i njene roditelje koji su se u tom trenutku nalazili u porodičnoj kući na Zvezdari.

Ona je po dolasku policiju obavestila o tome, pa je jedna patrola upućena na Zvezdaru kako bi dežurala da Carević eventualno ne dođe i pokuša novi zločin, piše Informer.

Podsetimo, on je pre dvadesetak dana dobio zabranu prilaska bivšoj ženi, i to na mesec dana, ali se na žalost oglušio o to i nićas počinio stravično ubistvo.

(Telegraf.rs)