Tmurni dan posle ubistva u Resavskoj: U stanu koji su izdavali Ljumovići uhapšen diler, komšije sumnjale da se nešto čudno dešava (FOTO)

Prema rečima komšija, ova porodica je važila za finu i uglednu

Radoš Ljumović (38) sumnjiči se da je juče popodne nasmrt izbo svog oca Branimira Ljumovića (69) u Resavskoj ulici broj 38 u Beogradu. Prilikom privođenja njegov izraz lica bio je stravičan, a kako saznajemo zločin se dogodio u spavaćoj sobi. Naši fotoreporteri otišli su i danas na mesto zločina. 

Jezivi osmeh osumnjičenog za ubistvo oca u Resavskoj: Spuštenih pantalona, stravičnog izraza lica, policija ga je jedva ugurala u auto (FOTO) (VIDEO)

Neposredno nakon ubistva, Radoš je otišao kod svog drugara Andona koji živi u ulazu pored i poverio mu se da je ubio oca.

Komšinica koja je bila bliska sa porodicom Ljumović primetila je da se u poslednje vreme nešto čudno dešava.

- Osećala se neka nelagodnost, ali ne mogu da objasnim to. Primetila sam da nešto nije u redu kada sam odlazila kod njih - ispričala je komšinica za naš portal.

Kako nezvanično saznajemo, motiv ovog svirepog ubistva je novac. Radoš je navodno tražio svom ocu pare za drogu.

Komšije su videle Radoša oko 12 sati kako u parku šeta psa. Ništa nije moglo da nasluti na tragediju koja se desila samo nekoliko sati kasnije.

Prema rečima komšija, ova porodica je važila za finu i uglednu.

U zgradi imaju dva stana, a kako naš portal saznaje, drugi stan su izdavali i nedavno je u njemu uhapšen muškarac kod kojeg je policija pronašla oružje i drogu.

Nesrećni Branimir je iza sebe ostavio i dve ćerke, Milenu i Sonju. U stanu su živeli ubijeni Branimir, njegova supruga Dragica, sin Radoš i ćerka Sonja.

U trenutku zločina otac i sin su bili sami u stanu. Ćerki Sonji je pozlilo kada je saznala šta se desilo i odmah je intervenisala Hitna pomoć.

Kako saznajemo od komšija, Radoš nikada nije bio nasilan.

VIDEO: Kako je izgledalo hapšenje Radoša Ljumovića

(Kristina Bezbradica)