Prijavio je da je njegova žena skočila sa mosta: Sada je uhapšen zbog sumnje da ju je gurnuo, policija traži telo u Dunavu!

Prema nezvaničnim informacijama žena i muž kretali su se sinoć kolima novosadskim Mostom slobode gde su i stali

Muškarac Z.G. (46) uhapšen je sinoć u Novom Sadu pod sumnjom da je ubio svoju suprugu M.G. (40), prethodno je policiji prijavio njen nestanak.

Dve nedelje posle stravičnog zločina u Smederevu: Trudnica, njena majka i ubica i dalje nisu sahranjeni

Prema nezvaničnim informacijama, žena i muž kretali su se sinoć kolima novosadskim Mostom slobode gde su i stali, a ona se pod još nerazjašnjenim okolnostima našla u Dunavu.

Na most je ubrzo stigla policija i počela je potraga za njom, prenosi nsuzivo.rs.

Nezvanično, ronioci Žandarmerije i policija još uvek traže telo žene, koja je oko jedan sat iza ponoći završila u Dunavu. U novosadskom Višem tužilaštvu potvrđeno je da je suprug nesrećne žene uhapšen pod sumnjom da je ubio.

- Muškarcu je određeno zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo na štetu svoje supruge. U tom roku biće doveden na saslušanje - rečeno je u Tužilaštvu.

Prema nezvaničnim informacijama osumnjičeni muškarac je prvo prijavio samoubistvo supruge i pozvao policiju, ali dosadašnja saznanja za sada ga terete da je on gurnuo sa mosta.

(Telegraf.rs)