Uhapšen muškarac koji je prijavio nestanak svoje žene: Priznao policiji da je maltretirao i pretukao, pa da je ona skočila u Dunav?!

Negde na sredini mosta Marijana je tražila od Zorana da zaustavi auto jer želi da izađe

Policija je uhapsila Zorana G. (46) iz Novog Sada zbog sumnje da je posle brutalnog maltretiranja i batinanja, naterao suprugu Marijanu (40) da skoči s mosta u Dunav. Sve se odigralo u četiri sata ujutro, a njeno telo još nije pronađeno, ali potraga će se nastaviti danas.

Prijavio je da je njegova žena skočila sa mosta: Sada je uhapšen zbog sumnje da ju je gurnuo, policija traži telo u Dunavu!

- Policajcima je ispričao da su u petak oko ponoći njih dvoje kolima zajedno prešli Most slobode i odvezli se do naselja Mišeluk. Do detalja je objasnio kako su se svađali u kolima, a onda ju je tamo opet pretukao. Nakon toga su ponovo seli u automobil i krenuli nazad ka gradu, preko mosta - priča izvor iz istrage za "Informer".

Negde na sredini mosta Marijana je tražila od Zorana da zaustavi auto jer želi da izađe.

- Zoran je kazao da je bez reči zaustavio auto, mislio je, navodno, da će Marijana doći peške kući. Međutim, prema Zoranovim tvrdnjama, ona je preskočila zaštitnu ogradu mosta i skočila u Dunav. Međutim, postoji sumnja da je Zoran pojurio Marijanu, i da je ona, bežeći od njega, pala s mosta. Zato mu je određeno zadržavanje do 48 sati, a tereti se da je nesrećnu ženu naterao na samoubistvo - dodaje sagovornik.

(Telegraf.rs)