Jeleninu sestru čuva policija: Teodora Krsmanović pod pratnjom zbog pretnji

Krsmanovićeva za sada nije dobila celodnevnu pratnju, ali su svakako u pitanju vanredne mere obezbeđenja koje podrazumevaju čestu prismotru. Ako se u međuvremenu dese nove pretnje, sasvim sigurno je da će te mere biti podignute na viši nivo

Teodora Krsmanović, sestra od ubijene Jelene Marjanović nakon što je prijavila policiji da ju je nepoznati muškarac preko Vajbera upozorio  da joj porodica uhapšenog zeta Zorana Marjanovića radi o glavi, dobila je policijsku pratnju u Kragujevcu gde živi i studira. O svemu je obavešteno i Više tužilaštvo u Kragujevcu.

Nepoznati muškarac upozorio Jeleninu sestru Teodoru: Marjanovići planiraju da ti naude kako bi Zoranu obezbedili alibi

Sestra Jelene Marjanović otkrila čime mala Jana želi da se bavi kad poraste

- Zato su joj u policiji obećali da će policijske patrole redovno obilaziti adresu na kojoj živi. Osim toga, policija joj je garantovala da će biti u redovnom telefonskom kontaktu i da im Teodora, u slučaju da se nešto slično ponovi, odmah to javi, kako bi što pre reagovali i preduzeli adekvatne korake - otkriva sagovornik "Informera" upoznat sa slučajem.

- Krsmanovićeva za sada nije dobila celodnevnu pratnju, ali su svakako u pitanju vanredne mere obezbeđenja koje podrazumevaju čestu prismotru. Ako se u međuvremenu dese nove pretnje, sasvim sigurno je da će te mere biti podignute na viši nivo!

Teodora koja živi u Kragujevcu u stanu sa cimerkom, rekla je u policiji da ju je nepoznati muškarac zvao u subotu kasno uveče i doslovno joj rekao da porodica Marjanović planira da je ubije, kao i Jelenu, navodno, da bi na taj način, obezbedili alibi Zoranu, koji se od 15. septembra 2017. nalazi u pritvoru kao osumnjičeni za ubistvo supruge.

- Nepoznati muškarac kazao je Teodori da Marjanovići njenim ubistvom žele da skrenu pažnju istrage i javnosti na "nekog razularenog manijaka", koji je, navodno, još na slobodi, kako bi skinuli svaku sumnju sa Zorana, pošto se on nalazi u pritvoru i samim tim nije u mogućnosti da to uradi - objašnjava izvor.

Sve ovo je potvrdila i Todora za "Informer" koja je rekla da je neposredno nakon Jelenine smrti dobijala i bizarne poruke na Fejsbuku sa Jeleninog profila.

Prva poruka joj je stigla 11. aprila 2016. godine, devet dana posle zločina. Nepoznata osoba ušla je u Jelenin profil, za koji je morala da zna šifru, i upitala Teodoru: "Ćao, kako si, draga?" Šokirana Teodora pitala je tu osobu: "Ko je to?", a dobila je odgovor: "Pa, znaš".

Za Jelenino ubistvo za sada je optužen samo njen suprug Zoran, ali ta optužnica još nije postala pravosnažna.

(Telegraf.rs / Informer)