Vršnjačko nasilje prethodilo užasu na Novom Beogradu? Pucao u bračni par zbog bizarne igre jednog od dečaka

Mališan je počeo da vrišti, što je iz stana čula majka, koja je strčala i unela dete unutra

Pucnjavi na Novom Beogradu, u kojoj je sinoć Z.G. upucao S.J. i njegovu suprugu K.J, prethodila je tuča njihovih maloletnih sinova, zbog koje su roditelji bili spremni da zovu policiju.

Još jedan mafijaški obračun u Beogradu: Muškarac izrešetan na Labudovom brdu dok je izlazio iz automobila

Naime, na igralištu ispred zgrade deca navodno igrala bizarnu igru u kojoj su skidali donji veš. Tu su među ostalom decom bili i 12-godišnji sin S.J. i K.J. i 6-godišnji sin čoveka koji je pucao, piše Kurir.

Kada je navodno stariji dečak skinuo donji veš mlađem, mališan se pobunio, zbog čega je stariji dograbio čvrst predmet i udario ga, prenosi ovaj medij. Mališan je počeo da vrišti, što je iz stana čula majka, koja je strčala i unela dete unutra.

Saznavši to, Z.G, otac dečaka, raspitao se na igralištu ko mu je povredio dete, a onda se uputio ka stanu u kome je stariji dečak boravio sa roditeljima i bakom. Pretpostavlja se da je, zbog sporne svađe, želeo da razjasni situaciju sa drugom stranom.

- Mi smo čoveka pustili u kuću kao roditelja, najnormalnije pričali o problemu koji se dogodio, ali o kojem zaista u medijima ne bih želela da govorim. Otac dečaka je rekao da želi da prijavi šta se dogodilo i da odemo zajedno u policiju. Moj zet je otišao u drugu sobu da telefonira sa policijom i da pita kako teče procedura i gde da odu na saslušanje - ispričala je baka starijeg dečaka za Blic.

Prema njenim rečima čovek je u jednom trenutku ustao, žene su pošle da ga isprate, a baka je tada ugledala pištolj u njegovim rukama.

-Prvo mi se učinilo mi se da je igračka. Okrenuo se i pištolj uperio u mog unuka koji je uplašeno stajao na kraju hodnika i uzviknuo "Sada ćete svi da platite". Onda se okrenuo i upucao moju ćerku koja je stajala pored - ispričala je ona medijima.

S.J. je TADA provirio kroz vrata iz trpezarije, a Z.G. je zatim pucao u njega.

- Zet je uzviknuo "Trne mi noga", a kada sam se okrenula videla sam da njemu i ćerki lipti krv iz nogu. Dok smo mi stajali u šoku on je izašao na vrata i pobegao. Ćerka je zadobila povredu noge, a zetu je metak prošao kroz butnu kost i sada ne može da hoda - dodaje baka.

Kako ona kaže, njen unuk je proveo besanu noć.

Z.G. je nakon incidenta pobegao, ali je ga je policija danas uhapsila.

OBE PORODICE PRIMERNE

Komšije je napadača i povređenog bračnog para tvrdile su danas da se radi finim i vaspitanim ljudima. Naročito su susedi Z.G. zaprepašćeni vestima, jer ponašanje ovog čoveka nikada nisu sugerisalo da bi on mogao da na nekoga potegne pištolj.

VIDEO: Deca uz pomoć pištolja opljačkala druga

(Telegraf.rs/Kurir/Blic)