Još nema potvrde da je uhapšen Miša Banana: Dačić i Ministarstvo pravde bez informacija iz Brazila

Raduloviću, koji se skriva sedam godina, u Srbiji se sudi u odsustvu pod optužbom da je zajedno sa Darkom Šarićem i ostalima učestvovao u švercu 5,7 tona kokaina

Tražili smo potvrde iz Brazila da je uhapšen Rodoljub Radulović, poznat kao Miša Banana, ali za sada nikakve informacije nemamo, kazao je danas ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i naveo da se još ne zna i da li je do hapšenja uopšte došlo.

Policija sumnja da je uhapšen Miša Banana: U Brazilu priveden Srbin sa lažnim dokumentima

- Za sada se našoj ambasadi niko iz brazilskih vlasti nije javio - kazao je Dačić za TV Prva i naveo da ni Ministarstvo pravde Srbije, koje je uključeno u slučaj zbog izdavanja poternice, nema nikakve informacije.

Raduloviću, koji se skriva sedam godina, u Srbiji se sudi u odsustvu pod optužbom da je zajedno sa Darkom Šarićem i ostalima učestvovao u švercu 5,7 tona kokaina.

Dačić je istakao je da bi, s obzirom da je Radulović vezivan i za odnose sa njim, bio najsrećniji da se to desi, kao što je bilo i pre par godina kada se Darko Šarić predao, zbog toga što su mogli svi da pitaju i da on odgovori na, kaže, razne izmišljotine o njemu.

- Lično bih voleo da se to desi, da se jednom to skloni sa dnevnog reda. Radulović i ja jesmo sedeli zajedno, neko kaže da je tajna večera, a kakva tajna večera u kafani. To je bilo davno, pre nego što je bilo ko mogao išta loše da kaže o tom čoveku - kazao je Dačić za TV Prva i dodao da je i Šarić sam rekao da ga nikada u životu nije video.

- Tada ga niko nije zvao Banana, to je nastalo u policijskoj akciji, a u to vreme je bio predsednik Teniskog saveza - dodao je Dačić.

(Telegraf.rs / Tanjug)