Nesreće se nižu u Novom Sadu: Poginuo motociklista, a na istom mestu se vozila sudaraju barem jednom nedeljno

Malo je falilo da život izgube i majka i dvoje dece

Saobraćajne nesreće u zadnje vreme su postale redovna pojava u Novom Sadu i gotovo da nema dana da delovi vozila ne završe rasuti po kolovozu ili da, što je najgore, neko u nezgodi i strada.

Ceo Balkan oplakuje tri devojke: Bile su nerazdvojne, poginule u BMW-u koji je vozio njihov drug (FOTO)

Neobeležene ulice, nepoštovanje postojeće signalizacije ili prekomerna brzina samo su juče bile uzročnici tri saobraćajke u Novom Sadu. Jedna od njih se, nažalost, završila pogibijom motocikliste, dok je u drugoj malo falilo da strada majka sa dvoje dece.

Najpre se rano ujutru u Hajduk Veljkovoj ulici kod Sajma taksi zakucao u gradski autobus.Vozilo se potpuno smrskalo, a taksista je zadobio povrede glave, dok niko od putnika srećom nije ozleđen.

Taman su dežurne ekipe pokupile krhotine automobila i autobusa sa puta, kada se u Karađorđevoj ulici "opel astra" sudarila sa parkiranim automobilom i prevrnula na krov. U autu se nalazila majka sa dvoje dece. Ona je lakše povređena, dok su deca prošla bez posledica.

Dan se u Novom Sadu završio tragedijom kada je oko 20 sati u Kaću poginuo motociklista, nakon što je vozač "juga" izleteo iz sporedne ulice i isekao put nesrećnom čoveku.

Motociklisti su se kako, nezvanično saznaje NSuživo, vraćali sa moto skupa i kretali su se u smeru ka Novom Sadu. Dvojica na dvotočkašima su izbegla "jugo", ali treći motociklista nažalost nije uspeo.

Nekoliko dana ranije pogibiju je jedva izbegla devojka koja je prolazila raskrsnicom ulica Petefi Šandora i Šarplaninske, nekoliko minuta pre nego što se na istom mestu odigrao filmski sudar.

Na toj raskrsnici u poslednjih mesec dana dogodilo se najmanje šest saobraćajnih nesreća, a stanovnici tog dela grada kažu da se barem jedna odigra nedeljno. Za sve krive nedostatak signalizacije.

VIDEO: Ugao strave! Jedna nesreća nedeljno se događa na ovom mestu

(Telegraf.rs/NS uživo)