Devojčica (16) prijavila da ju je usvojitelj terao na seks u porodičnoj kući u Novom Kneževcu

Devojčica je nakon nemilog čina , muškarca prijavila da ju je sekusalno zlostavljao nekoliko puta

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kikindi uhapsili su D. S. (50) iz Novog Kneževca, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo silovanje.

Devojčica silovana, drogirana i prisiljavana na prostituciju: Zbog ovih zločina na optuženičku klupu će sesti žena makro

Kako saznaje portal Telegraf.rs, šesnaestogodišnja devojčica je prijavila muškarca da ju je primoravao na seksualne radnje u njihovoj porodičnoj kući, jer je D.S. ujedno i njen usvojitelj. Devojčica je nakon nemilog čina , muškarca prijavila da ju je sekusalno zlostavljao nekoliko puta.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštvu u Zrenjaninu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu priveden je tužiocu. Nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak Višeg suda u Zrenjaninu odredio muje pritvor do 30 dana.

Prema podacima iz Policijske uprave u Kikindi, silovanje se kao težak oblik krivičnog dela javlja retko u sredini kao što je Kikinda. U periodu od 2013.godine do 2107.godine evidentirano je osam slučajeva krivičnih dela silovanja. Svi osumljičeni za ova dela su pronađeni i procesuirani-navode iz PU u Kikindi.

U krivičnim zakonima silovanje spada među teža krivična dela, a kazna predviđena zakonom je između jedne i deset godina.

VIDEO: Odbranila se od silovatelja tako što ga je složila na zemlju

 

(D. I.)