Prve fotografije sa Pančevca nakon tragedije: Leš žene pokriven pored "juga" koji je pao sa visine od oko 17 metara (VIDEO)

U strašnom sudaru teško je povređen i muškarac (70)

Prema poslednjim informacijama, jedna ženska osoba (47) je poginula kada je automobil "jugo 45" sleteo sa Pančevačkog mosta, saznaje Telegraf. Sat kasnije, borbu za život izgubio je i muškarac (70) koji se nalazio sa njom u automobilu.

Na potresnim fotografijama sa Pančevačkog mosta vidi se da od automobila koji je probio ogradu nije ostalo ništa, a lež preminule žene je pored njega, prekriven. Automobil je pao sa visine od oko 17 metara.

Uviđaj je još u toku. Prvi rezultati istrage kažu da se "jugo" kretao sa Karaburme ka Borči i da je udario u "reno megan". Potom se odbio od njega, probio ogradu i pao. Vrlo je verovatno da se rotirao prilikom pada.

Žena poginula u teškoj nesreći na Pančevcu: Automobil probio ogradu i sleteo sa mosta

Sve se odigralo u smeru ka Borči oko 14:30, na samom početku mosta, kada je "jugo" lozničkih tablica nakon sudara sa "renoom" probio ogradu i sleteo na zemljanu površinu.

Muškarac je (70) prevezen na reanimaciju u Urgentni centar, gde je i podlegao povredama.

Odavno je poznato da je Pančevački most u jako lošem stanju, a jedan korisnik Fejsbuka snimio je video o tome kakva je zaštitna ograda:

(Telegraf.rs)