Uzbuna u Senti, nestala još jedna devojčica: Scenario misterije Barbare Vitez se nastavlja, građani prestravljeni

Devojčica (9) otišla sa porodičnim prijateljem u prodavnicu, pa nestala bez traga

Pripadnicima MUP u Senti prijavljen je nestanak Erike Čordaš (9). Otac devojčice prijavio je da je devojčica otišla u nepoznatom pravcu sa A.T. (56) i nije se vratila kući.

Misterija banatskog gradića u kome nestaju ljudi uzbunila Srbiju: Od danas se traži još jedna devojčica, a Barbara Vitez nikada nije nađena

A.T. je prenoćio kod njih i krenuo je sa devojčicom da, prema rečima oca, kupe hranu. Policijski službenici intenzivno rade na pronalasku devetogodišnje devojčice.

Erika Čordaš visoka je oko 140 centimetara, ima dugu smeđu kosu i braon oči. Na sebi je imala plave helanke, crvenu majicu dugih rukava, zelene baletanke i šareni džemper, navodi se u saopštenju MUP.

Molimo sve građane koji primete devojčicu čiju fotografiju dostavljamo u prilogu da jave policiji na brojeve 192, 0230/412-023 ili 024/625-300.

Drama u Senti postaje sve strašnija: Muškarac sa kojim je nestala devojčica Erika Čordaš, odranije poznat policiji

KOBNA SENTA

Podsetimo, u Senti je nestala Barbara Vitez 25. novembra 2016. godine, a njeno telo nikada nije pronađeno, iako postoje tvrdnje da se bacila sa mosta u Tisu. Do danas se ne zna sudbina nesrećne devojčice, a njeni roditelji su očajni.

Od početka 2018. godine, Spasilačka jedinica “Senta” iz Tise je izvukla pet beživotnih tela.

(Telegraf.rs)